torsdag 27 november 2008

Göteborg


Har suttit i Borås sen i söndags och saknat min älskling och hans katt. Nu är det snart dags att åka hem och mysa lite. Trixie vill hem till husse och åka lastbil. Den tjejen bara älskar lastbilar. Har pratat med min älskling och hans dotter en del i veckan. Min "kompis" tycker inte att jag ska prata med min pojkvän utan göra det enbart på helgerna. Jag saknar min älskling varje minut jag är utan honom. Vad skulle jag gjort utan min älskling? Han är mitt allt. Har i veckan pratat med min 14 år yngre bror som jag saknar så. Har även pratat med min bror H. Saknar min familj så mycket.


måndag 10 november 2008

Längesen

Nu var det längesen jag skrev. Sommaren och hösten har varit full med roliga saker. Jag och min älskling har varit på bilträffar,badat och fixat i trädgården. Ojoj nu har det gått 1 år och 4 månader sen jag och min älskling blev tillsammans. Tiden går så fort. Jag älskar min pojkvän så mycket:)
Saknar min gamla vän A-k.

tisdag 5 februari 2008

Nytt år

Hej på er. Nu är det längesen jag skrev.
Mitt liv är toppen nu. Jag har mina djur och min underbara pojkvän.
Jag har verkligen börjat leva igen. Utan min pojkvän och mina vänner vet jag inte var jag hade varit idag. Jul och nyår har dom senaste åren varit skit men 2007 blev en ny upplevelse för mig. Mycket har hänt och detta till det posetiva. Jag har insett att jag är värd mer än vad jag har trott. Dom sista månaderna har varit underbara. Jag hoppas mitt liv bara blir till det bättre.

Ha det bra där ute!!!