onsdag 7 november 2007

4 månader

Idag är det exakt 4 månader sen mitt ex dumpade mig. Jag är sååå lycklig. Jag slipper en idiot. Mitt liv är underbart nu. Jag älskar verkligen livet. Trixie och katterna mår bra:)

måndag 3 september 2007

Underbara dagar

Torsdagen: Jag tvättade och sen åkte jag ut med Trixie till min bror som var hundvakt. Trixie älskar att vara med "morbror"H. Jag åkte lastbil hem med min speciella person. Spenderade hela kvällen med honom och hade det mysigt.

Fredagen: Vaknade 3 på morgonen och det var underbart. 3:45 satt jag i lastbilen med min speciella person och åkte med honom hela dagen. Detta var helt underbart. Hade myskväll. Åhh va jag njöt.

Lördag och Söndag: Spenderade all min tid med min speciella person.

Söndagkväll: Hämtade Trixie hos min bror och spenderade tid med henne. Saknade min speciella person.

Idag: Trixie har busat med sin vän Max. Jag och S pratade en massa. Saknar min speciella person. Åhh vill ha honom här nu. Mitt hjärta bankar bara för honom. Vill ha honom hela tiden. Har pratat med honom ett antal gånger idag. Jag blir så glad bara jag hör hans röst.

onsdag 29 augusti 2007

Fri

Äntligen är jag fri. Nu är skiljsmässan klar och jag kan leva mitt liv. Igår var jag duktig som städade sovrummet. Smirre var med mig hela dagen igår. Jag tänkte tillbaks på dom åren jag fick med min fina kisse. Smirre saknaden är stor men jag vet att du slipper lida. På dom 5 åren som du har varit borta så har du varit i mina tankar hela tiden. Har tänkt mycket på min speciella person och saknar honom mer och mer för varje dag som går. Ska träffa honom i morgon och till helgen. LÄNGTAR. Har insett att mitt liv är på rätt väg nu. Mitt liv med djuren börjar bli bättre. Jag vill tacka alla mina vänner för att ni har stått ut med mig under denna tiden. Finns personer som ska ha ett extra tack för stödet. Ni vet vilka ni är. Åhh vad jag älskar livet efter allt helvete jag har genom gått dom sista månaderna. Trixie mår bättre och äter som vanligt igen vilket gör mig lycklig. Mattes lilla tös jag älskar dig. Lucas och Musse matte älskar er med. Snart kommer dagen då vi ska fira att mina älskade kissar har varit här länge.

Smirre!

Saknaden finns kvar hos mig.
Tankarna på dig finns hos mig 24 timmar om dygnet.
Du var ju min vän i 11 år.
Varje gång jag ser dig på kort så minns jag dig med en tår i mitt öga.
Jag har många gånger frågat mig själv varför just du men finner inga svar.
Du var mitt allt när du levde.
Aldrig kommer jag att få en lika go kisse som du var.
Du var så speciell för mig så saknade blir mer och mer för varje år som går.
Min vän du satte spår i mig och jag kommer aldrig att glömma dig.
Jag kunde alltid lita på att du väntade på mig när jag kom hem.
Åhh vad jag saknar dig så.
Du har nu varit borta i 5 långa år.

Ha det bra där ute. Kram Jillsan

tisdag 28 augusti 2007

1 dag kvar

Jippi nu är det bara 1 dag kvar sen är jag fri. Åhh vad jag längtar. Igår städade jag nästan hela köket. Skall idag ta sovrummet och resten av köket. A-k pratade jag med igår och då var hon på väg till sin syster. Gumman hoppas du får en bra vecka. Idag har Smirre varit borta i exakt 5 år och jag saknar min lilla älskling. Denna dagen kommer vara svår och jobbig. Det är 8 år sen flytten hemifrån gick. Jag är glad över flytten.

lördag 25 augusti 2007

Snart över

Snart är helvetet över och jag kan gå vidare. På onsdag är skiljsmässan klar och jag är FRI. Åhh va jag längtar dit. Träffade igår en person som betyder mycket för mig. Har saknat honom massor. Trixie visade vem hon tycker om och det är min speciella person. Trixie var med mig ute på Backa Plan där vi träffade min bror och lite annat folk. Mitt ex har nu flyttat ur lägenheten och jag kan äntligen känna mig lugn igen. JIPPI det är på rätt väg. Jag hoppas att jag kan börja må bra igen. Mitt liv har ju under dom sista veckorna varit upp och ner. Detta har gjort att jag inte har orkat med mig själv. Nu ska jag ta tag i mig själv och leva det livet jag vill. A-k hoppas allt gick bra för dig igår. Till A-k vill jag dessutom tacka för allt stöd jag har fått och det jag kommer få. Vill även tacka mina vänner för allt stöd under denna jobbiga tid. Trixie har tyvärr tagit mycket stryk av detta så nu ska jag ägna mycket tid åt henne. Lägenheten börjar komma i ordning och jag känner mig nöjd. Nu är allt på väg åt rätt håll.

söndag 19 augusti 2007

Det börjar lösa sig

Mitt liv har under dom sista veckorna varit upp och ner. Nu äntligen börjar allt lösa sig. Fick igår veta att jag får behålla lägenheten och kan nu packa upp allt igen. SKÖNT. Mitt liv börjar komma på fötter igen. Tyvärr innan alla trevliga nyheter så brakade jag ihop och mådde inte bra vilket mina vänner fick erfara. Trixie mådde inte så bra av allt detta och det gjorde mig rädd. Skiljsmässan är snart avklarad och jag kan gå vidare med mitt liv. Jag längtar verkligen tills den dagen då jag är fri och kan leva mitt liv igen.

lördag 18 augusti 2007

Skiljsmässan

Va jag hatar att sitta och vänta på att skiljsmässan ska bli klar och jag får egen lägenhet. Jag har funderingar på att ta djuren och flytta hem till mamma men det går inte. Vi kommer inte överräns på det sättet. Träffade mitt sviniga ex och hans nya igår och det gjorde ont. Jag hatar verkligen D för vad han har gjort mot mig. Hoppas du ser detta D och inser att du är ett svin. Jag skulle lyssnat på alla som sa att du är ett svin. Pratade med A-k igår som inte riktigt mår bra. Gumman vi klarar detta tillsammans. Du och jag har ju ändå hängt ihop i 22 år så lite motgångar klarar vi. Idag kl 18:30 har Trixie bott hos mig 1 år. Mattes stora tjej är allt i mitt liv förutom Lucas och Musse(mina underbara katter). Har inte så många vänner kvar som jag trodde att jag skulle. Min skiljsmässa har gjort stora hål i mig. Dom vänner jag har kvar nu tänker jag inte svika. Längtar såå tills all skit är över och jag kan börja på nytt. Mitt liv med Trixie och katterna. Funderar på att ta kontakt med psyk igen så jag kan få hjälp. Rasar snart och det kommer gå riktigt illa denna gången. VARFÖR måste allt vara så jobbigt. Hade ju börjat få mitt liv på fötter igen men nej då inte denna gången heller. Lägger snart ner allt. Har börjat fundera på vad jag gör för fel med killar. Tycker om en kille som inte vill veta av mig förrän skiljsmässan är klar. Kan jag verkligen vänta så länge. Jag vill veta vad han tycker om mig och om jag är värd att väntas på? VARFÖR måste det vara såhär. Jag har inte ens tagit mig upp till stallet för att provrida hästen som jag skulle. Allt känns bara piss. Mitt liv hänger inte samman. Ska på massa möten nästa vecka angående skiljsmässan. VILL INTE. Fan att allt ska vara så jobbigt.

fredag 10 augusti 2007

Äntligen

Äntligen heter jag mitt gamla efternamn igen. Jag är superglad. Har pratat med A-k som inte mår så bra och det känns jobbigt. Var hos sjukgymnasten igår och fick äntligen börjat träna och allt känns kanon. Mitt liv börjar komma på fötter igen och gå framåt vilket jag är glad över. Saknar S och barnen. Trixie har jag börjat träna med en massa och hon gör stora framsteg varje dag. Mina underbara katter Lucas och Musse älskar jag jättemycket. Mitt ex har gjort allt han kan för att göra mitt liv surt men ojoj va han misstar sig. Jag lever mitt liv till fullo nu. Saknar mina vänner M och J som bor långt borta. Ser ni detta så kram på er. Nä nu ska det fixas annat här. Kram på er alla där ute

torsdag 2 augusti 2007

Underbart

Igår mådde jag för första gången på länge riktigt bra. S var här och fikade. Det var minst 6 månader sen vi sågs. Åhh jag saknar mina gudbarn sååå mycket. S talade om att dom saknar sin Lill. A-k pratade jag med på msn och hon hade haft det trevligt i Gävle. Jag är nyförälskad och allt. Mitt ex fortsätter att bråka med mig men det är inget ovanligt. Idag ska jag ut och jävlas med en person. Kram på er